Vijfmaal vakantiegevoel

Een blog met weinig woorden. Maar met veel vakantiegevoel-inspiratie 🙂

Ik maakte mijn top 5 van vakantiegevoel-momenten van de zomer tot nu toe. Hier even bewust bij stilstaan, helpt om het vakantiegevoel vast te houden, ook als er weer drukkere tijden volgen.

Hier komt ie!

  1. Blote voeten

Ik houd van op blote voeten lopen: op het gras (als het kurkdroog is, of als het ‘s ochtends nog wat vochtig is), op het strand, in huis, … Het geeft me een gevoel van vrijheid.

2. De zee

De zee geeft me vaak een instant-vakantiegevoel. Ik houd van de uitgestrektheid, de weidsheid, de wind,… Dit is een foto van het strand bij de vuurtoren op Texel. Soms kan je er ook zeehondjes zien, maar dat geluk hadden wij jammer genoeg niet.

3. Lezen!

Lezen van fictie is voor mij pure ontspanning. Jammer genoeg kom ik er niet vaak toe, maar in de vakantie wil dit wel eens lukken. Even helemaal meedrijven in een verhaal en met de personages, heerlijk. Dit boek is trouwens echt een aanrader: ‘Dit is alles’ van Aidan Chambers (toch als je je niet laat afschrikken door wat pagina’s, het is niet bepaald een lichtgewicht 🙂 ).

4. IJs 🙂

Bij de vakantie horen ijsjes natuurlijk. Ik ontdekte deze vakantie een gezonde variant  die bovendien (en dat is toch het belangrijkste) erg lekker is!!

5. Gratis schouwspel in de lucht

Ik kijk graag en veel naar de lucht. Ik vind het ongelofelijk wat een schoonheid je er soms te zien krijgt. Dit is één van de mooiste luchten die ik deze zomer gespot heb.

 

En nu is het jouw beurt!!
Wat zijn jouw top-vakantiegevoel-momenten van deze zomer?
Inspireer ons door ze te delen op onze Facebookpagina onder de post van deze blog!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.