Met zelfvertrouwen in je relaties staan!

Fijne relaties beleven… het is niet eenvoudig. Tijdens deze twee dagen sta je stil bij de relaties die je beleeft. Je krijgt zicht op verschillende soorten relaties met elk hun eigenheid. Dat schept duidelijkheid en helpt om je verwachtingen juist af te stellen. De hoofdmoot bestaat uit het verkennen van je relatiecapaciteiten. We doen dit langs verschillende wegen en met uiteenlopende werkvormen. Zo ga je zelfbewuster en met een deugddoende relationele ervaring naar huis.

Wil je weten of deze vorming gepland staat? Klik dan hier.

 scan_20161012

“Nog nooit voelde ik me zo verbonden met mezelf en met anderen.
Nog nooit ben ik mezelf zo hard tegengekomen,
maar ook nog nooit had ik zo hard het gevoel dat ik de moeite waard ben.”


(klik hier om meer ervaringen van deelnemers te lezen)