Zoektocht naar wie ik ben

Samen met anderen mezelf meer ontdekken

Wil je jezelf beter leren kennen, steviger in je schoenen staan, duidelijker zien waar je naartoe wil…? Deze cursus biedt je de kans om te ontdekken wie je bent, welke je mogelijkheden zijn of wat je kracht is. Zo ga je met meer zelfvertrouwen en een deugddoende groepservaring naar huis (voor jongvolwassenen tussen 18 en 26 jaar).

Wil je weten of deze cursus geprogrammeerd staat? Klik dan hier

scan_20161012-82

Ik en mijn relaties

Met zelfvertrouwen in je relaties staan!

Fijne relaties beleven… het is niet eenvoudig. Tijdens deze twee dagen sta je stil bij de relaties die je beleeft. Je krijgt zicht op verschillende soorten relaties met elk hun eigenheid. Dat schept duidelijkheid en helpt om je verwachtingen juist af te stellen. De hoofdmoot bestaat uit het verkennen van je relatiecapaciteiten. We doen dit langs verschillende wegen en met uiteenlopende werkvormen. Zo ga je zelfbewuster en met een deugddoende relationele ervaring naar huis.

Wil je weten of deze cursus geprogrammeerd staat? Klik dan hier

scan_20161012

“Nog nooit voelde ik me zo verbonden met mezelf en met anderen.
Nog nooit ben ik mezelf zo hard tegengekomen,
maar ook nog nooit had ik zo hard het gevoel dat ik de moeite waard ben.”

(klik hier om meer ervaringen van deelnemers te lezen)