Marian De Groof

Ik ben Marian De Groof (° 1982). Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen, bewust leven en persoonlijke groei. Na mijn afstuderen als klinisch psycholoog leerde ik de vormingsorganisatie PRH kennen. Dit voelde voor mij als thuis komen. De positieve mensvisie en de methode van zelfontdekking spraken me aan. Ik ging zelf mijn weg met deze vorming en vanuit mijn enthousiasme over de vele vruchten die ik ervan kon plukken, volgde ik de vorming tot individuele coach. Intussen ben ik sinds 2016 individuele coach bij Groeiperspectief (www.groeiperspectief.be) en begeleid ik de jongvolwassenencursus ‘Zoektocht naar wie ik ben‘.

 

 

Miek Van Caeckenberghe

cote-dazur-april-2016Ik ben Miek Van Caeckenberghe, gehuwd met Ed en moeder van een dochter van 27. Binnen PRH begeleid ik weekends voor jongvolwassenen en ook korte cursussen. Mensen kunnen ook voor individuele begeleiding bij mij terecht. (www.groeiperspectief.be)

Mijn ervaring met jongerenweekends heeft me geleerd dat jongeren vooral deugd beleven aan het samenzijn met leeftijdsgenoten op een respectvolle en ‘veilige’ manier. Eindelijk een plek waar ze zich kunnen tonen zoals ze zijn, eindelijk een plek waar er naar hen geluisterd wordt en waar ze gewaardeerd worden. Eindelijk een plek ook waar ze handvatten aangereikt krijgen om verder te kunnen.

Het is ook dat wat mij heeft aangetrokken in PRH. Ik had er authentieke ontmoetingen en kreeg antwoorden op m’n vragen. Ik ontdekte er wie ik in wezen ben en dat geeft me een stevig fundament in mijn leven. Ik leerde er leven.

En het is ook dat wat me naar jonge mensen drijft. Het leven is nog jong in hen en hoe sneller ze zich bewust worden van hun eigen stem, hoe zelfbewuster ze hun leven kunnen uitbouwen, hoe ‘onafhankelijker’ ze in het leven kunnen staan.